Modèle:GreHack-2013-Speakers Talks-planning : Différence entre versions

De Ensiwiki
Aller à : navigation, rechercher
(Detailled agenda/planning for GreHack 2013)
(Detailled agenda/planning for GreHack 2013)
Ligne 9 : Ligne 9 :
 
| '''title'''
 
| '''title'''
 
|-
 
|-
| 08h00-09h30
+
| 8 am - 9:30 am
 
| 1h30
 
| 1h30
 
| colspan=2 align=center |
 
| colspan=2 align=center |
 
attendees arrival + welcome pack + breakfast  
 
attendees arrival + welcome pack + breakfast  
 
|-
 
|-
| 9h30-10h15
+
| 9:30 am -10:15 am
 
| 45 min  
 
| 45 min  
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Herbert_Bos|Herbert Bos]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Herbert_Bos|Herbert Bos]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Tain't_not_enough_time_to_fuzz_all_the_memory errors|'''Tain't not enough time to fuzz all the memory errors''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Tain't_not_enough_time_to_fuzz_all_the_memory errors|'''Tain't not enough time to fuzz all the memory errors''']]
 
|-
 
|-
| 10h15-11h
+
| 10:15 am - 11 am
 
| 45 min
 
| 45 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Juan_Caballero|Juan Caballero]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Juan_Caballero|Juan Caballero]]
 
| TBA
 
| TBA
 
|-
 
|-
| 11h-11h25
+
| 11 am - 11:25 am
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| colspan=2 align=center |  
 
| colspan=2 align=center |  
 
Coffee break
 
Coffee break
 
|-
 
|-
| 11h25 - 12h10
+
| 11:25 am - 12:10 pm
 
| 45min
 
| 45min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Halvar_Flake|Halvar Flake]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Halvar_Flake|Halvar Flake]]
 
| TBA
 
| TBA
 
|-
 
|-
| 12h10-12h35
+
| 12:10 pm -12:35 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Ruo_Ando|Ruo Ando]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Ruo_Ando|Ruo Ando]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Unraveling_large_scale_geographical_distribution_of_vulnerable_DNS_servers_using_asynchronous_I/O_mechanism|'''Unraveling large scale geographical distribution of vulnerable DNS servers using asynchronous I/O mechanism''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Unraveling_large_scale_geographical_distribution_of_vulnerable_DNS_servers_using_asynchronous_I/O_mechanism|'''Unraveling large scale geographical distribution of vulnerable DNS servers using asynchronous I/O mechanism''']]
 
|-
 
|-
| 12h35-13h
+
| 12:35 pm -1 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Eireann_Leverett|Eireann Leverett]]   
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Eireann_Leverett|Eireann Leverett]]   
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Vulnerability_Inheritance_in_Programmable_Logic_Controllers|'''Vulnerability Inheritance in Programmable Logic Controllers''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Vulnerability_Inheritance_in_Programmable_Logic_Controllers|'''Vulnerability Inheritance in Programmable Logic Controllers''']]
 
|-
 
|-
| 13h-14h
+
| 1 pm- 2 pm
 
| 1h
 
| 1h
 
| colspan=2 align=center |  
 
| colspan=2 align=center |  
 
Lunch
 
Lunch
 
|-
 
|-
| 14h - 14h25
+
| 2 pm - 2:25 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Alejandro_Nolla|Alejandro Nolla]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Alejandro_Nolla|Alejandro Nolla]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Amplification_DDoS_attacks_with_game_servers|'''Amplification DDoS attacks with game servers''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Amplification_DDoS_attacks_with_game_servers|'''Amplification DDoS attacks with game servers''']]
 
|-
 
|-
| 14h25-14h50
+
| 2:25 pm -2:50 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Ludovic_Apvrille|Ludovic Apvrille]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Ludovic_Apvrille|Ludovic Apvrille]]
Ligne 60 : Ligne 60 :
 
|-
 
|-
  
| 14h50-15h15
+
| 2:50 pm - 3:15 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Markku-Juhani_Olavi_Saarinen|Markku-Juhani Olavi Saarinen]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Markku-Juhani_Olavi_Saarinen|Markku-Juhani Olavi Saarinen]]
Ligne 66 : Ligne 66 :
 
|-
 
|-
  
| 15h15 - 15h45
+
| 3:15 pm - 3:45 pm
 
| 30 min
 
| 30 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Jagdish_Achara|Jagdish Achara]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Jagdish_Achara|Jagdish Achara]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Detecting_Privacy_Leaks_in_the_RATP_App:_how_we_proceeded_and_what_we_found|'''Detecting Privacy Leaks in the RATP App: how we proceeded and what we found''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Detecting_Privacy_Leaks_in_the_RATP_App:_how_we_proceeded_and_what_we_found|'''Detecting Privacy Leaks in the RATP App: how we proceeded and what we found''']]
 
|-
 
|-
| 15h45-16h15
+
| 3:45 pm - 4:15 pm
 
| 30 min
 
| 30 min
 
| colspan=2 align=center |  
 
| colspan=2 align=center |  
 
Coffe break
 
Coffe break
 
|-
 
|-
| 16h15-16h45
+
| 4:15 pm - 4:45 pm
 
| 30 min
 
| 30 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Mathieu_Cunche|Mathieu Cunche]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Mathieu_Cunche|Mathieu Cunche]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#I_know_your_MAC_Address:_Targeted_tracking_of_individual_using_Wi-Fi|'''I know your MAC Address: Targeted tracking of individual using Wi-Fi''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#I_know_your_MAC_Address:_Targeted_tracking_of_individual_using_Wi-Fi|'''I know your MAC Address: Targeted tracking of individual using Wi-Fi''']]
 
|-
 
|-
| 16h45 - 17h15
+
| 4:45 pm - 5:15 pm
 
| 30 min
 
| 30 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Josselin_Feist|Josselin Feist]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Josselin_Feist|Josselin Feist]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Statically_Detecting_Use_After_Free_on_Binary_Code|'''Statically Detecting Use After Free on Binary Code''']]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#Statically_Detecting_Use_After_Free_on_Binary_Code|'''Statically Detecting Use After Free on Binary Code''']]
 
|-
 
|-
| 17h15-17h40
+
| 5:15 pm - 5:40 pm
 
| 25 min
 
| 25 min
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#François_Desplanques|François Desplanques]]
 
| [[GreHack-2013-Speakers_Talks#François_Desplanques|François Desplanques]]
Ligne 92 : Ligne 92 :
 
|-
 
|-
  
| 17h40-18h10
+
| 5:40 pm -6:10 pm
 
| 4 or 5 min each
 
| 4 or 5 min each
 
| colspan=2 |
 
| colspan=2 |
 
[[GreHack-2012-rump_sessions|Rump sessions]]
 
[[GreHack-2012-rump_sessions|Rump sessions]]
 
|-
 
|-
18h10 - 20h40
+
6:10 pm - 8:40 pm
 
| colspan=2 align=center |
 
| colspan=2 align=center |
 
Cocktail (conference tickets only)
 
Cocktail (conference tickets only)
Ligne 107 : Ligne 107 :
 
* Entrance for the [[GreHack-2013-CTF|GreHack CTF]]
 
* Entrance for the [[GreHack-2013-CTF|GreHack CTF]]
 
|-  
 
|-  
| 20h40 - 05h40
+
| 8:40 pm - 5:40 am
 
| colspan=2 | [[GreHack-2013-CTF|Capture The Flag ]] contest
 
| colspan=2 | [[GreHack-2013-CTF|Capture The Flag ]] contest
  
 
|}
 
|}

Version du 2 octobre 2013 à 16:35

Detailled agenda/planning for GreHack 2013

Friday, November, 15th 2013

schedule duration authors title
8 am - 9:30 am 1h30

attendees arrival + welcome pack + breakfast

9:30 am -10:15 am 45 min Herbert Bos Tain't not enough time to fuzz all the memory errors
10:15 am - 11 am 45 min Juan Caballero TBA
11 am - 11:25 am 25 min

Coffee break

11:25 am - 12:10 pm 45min Halvar Flake TBA
12:10 pm -12:35 pm 25 min Ruo Ando Unraveling large scale geographical distribution of vulnerable DNS servers using asynchronous I/O mechanism
12:35 pm -1 pm 25 min Eireann Leverett Vulnerability Inheritance in Programmable Logic Controllers
1 pm- 2 pm 1h

Lunch

2 pm - 2:25 pm 25 min Alejandro Nolla Amplification DDoS attacks with game servers
2:25 pm -2:50 pm 25 min Ludovic Apvrille Pre-filtering Mobile Malware with Heuristic Techniques
2:50 pm - 3:15 pm 25 min Markku-Juhani Olavi Saarinen Developing a Grey Hat C2 and RAT for APT Security Training and Assessment
3:15 pm - 3:45 pm 30 min Jagdish Achara Detecting Privacy Leaks in the RATP App: how we proceeded and what we found
3:45 pm - 4:15 pm 30 min

Coffe break

4:15 pm - 4:45 pm 30 min Mathieu Cunche I know your MAC Address: Targeted tracking of individual using Wi-Fi
4:45 pm - 5:15 pm 30 min Josselin Feist Statically Detecting Use After Free on Binary Code
5:15 pm - 5:40 pm 25 min François Desplanques Attacks using malicious devices: a way to protect yourself against physical access
5:40 pm -6:10 pm 4 or 5 min each

Rump sessions

6:10 pm - 8:40 pm

Cocktail (conference tickets only)

accepted music bands/DJ/artists play
8:40 pm - 5:40 am Capture The Flag contest